Després d’una colla d’anys d’aprenentatge, que mai acabarà, el mes de juny del 2015 em vaig llençar a la petita (per a mi molt gran) aventura d’obrir un taller/tenda de joiera al centre de Poblenou, on he iniciat les col·leccions que podeu veure en aquesta pàgina i el contacte directe amb la gent, que pot veure com i on treballo perquè l’única separació entre el taller i la botiga és el taulell.

He après moltes més coses que en tots els anys previs en poder contrastar les idees directament amb els possibles compradors, cosa que dona molta riquesa i augmenta l’esperit creatiu buscant nous reptes estètics on la senzillesa del treball és un valor afegit.

Arrelar-me a l’entorn en el qual treballo i visc m’ha dut a fer joies amb la sorra de la platja que jo mateix he recollit i amb objectes trobats en aquestes platges i a veure com un símbol les xemeneies que no s’enderroquen perquè resulta costós econòmicament i mediambientalment. M’ha dut, també, a transformar peces antigues en noves joies que alguns veïns del barri m’han confiat, ja que a banda del valor econòmic que puguin tenir, tenen un gran valor sentimental.

Aquest i altres encàrrecs són petits grans reptes que m’ajuden a desenvolupar noves col·leccions que en gran mesura són peces úniques que es poden reproduir en l’estil però gairebé mai en la mida o la forma.

Es poden posar etiquetes com joieria contemporània o d’autor, però el més important és buscar contínuament noves formes, dins d’un estil, que permeten diferenciar els treballs com diferents i personals, fent que la majoria de peces siguin úniques, cosa que dona un valor afegit important.