Qui soc

La joieria artesanal permet fer joies úniques, encara que amb un estil propi i personal, cap serà igual i es poden adaptar a les teves necessitats, mides i gustos, sense que representi un cost addicional considerable, menys del que imagines. 
També es poden adaptar joies antigues a una nova estètica, encara que respectant al màxim la peça original, sempre parlant prèviament sobre la proposta que us presentaré, convertint-la en el centre d’una nova joia o, també, incorporant una pedra o un petit objecte que us porti bons records, convertint la joia en un petit talismà que podeu portar donant-li una nova vida.
Tot això i més és el que us puc oferir, sempre parlant abans de començar a treballar i sense cap mena de compromís, perquè el contacte personal és important per tal d’aconseguir una joia què sigui especial per a vosaltres.

laforma

Aquí podeu veure alguns exemples de les meves creacions, unes com a exemples de feines ja fetes, altres com peces que podeu adquirir i totes com una forma de treballar des de la proximitat i que a pesar de no tenir un espai obert de venda al públic si que es pot parlar en persona, telèfon o correu electrònic.