Qui soc

La joieria artesanal permet fer joies úniques, encara que amb un estil propi i personal, cap serà igual i es poden adaptar a les teves necessitats, mides i gustos, sense que representi un cost addicional considerable, menys del que imagines. 
També es poden adaptar joies antigues a una nova estètica, encara que respectant al màxim la peça original, sempre parlant prèviament sobre la proposta que us presentaré, convertint-la en el centre d’una nova joia o, també, incorporant una pedra o un petit objecte que us porti bons records, convertint la joia en un petit talismà que podeu portar donant-li una nova vida.
Tot això i més és el que us puc oferir, sempre parlant abans de començar a treballar i sense cap mena de compromís, perquè el contacte personal és important per tal d’aconseguir una joia què sigui especial per a vosaltres.

El taller

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Interdum consectetur libero id faucibus nisl tincidunt. Purus sit amet luctus venenatis lectus. Consectetur purus ut faucibus pulvinar. Pretium viverra suspendisse potenti nullam ac tortor vitae purus.

Peces úniques

Consulta sense compromis.

Transformació de joies

Consulta sense compromis.

Dissenys personals

Consulta sense compromis.

Contacta